Listă de produse după producător Einhell

  • Vezi

GE-EC 2240 S Ferastrau electric 2200W

488,50 RON

Ferăstrăul electric Einhell GE-EC 2240 S o combinaţie excelentă a produselor Einhell şi o şină de ghidare şi un lant OREGON de calitate superioară. Acest ferăstrău fiabil şi util este ideal pentru tăierea sau doborarea copacilor mici sau medii, pentru a face lemne de foc şi pentru tăierea şi modelarea cherestelei pentru construcţii.

GE-LC 18 Li Kit ferastrau electric cu 1 acum. 3,0 Ah

812,50 RON

 

Ferăstrăul cu acumulator GE-LC 18 Li Kit de la Einhell este un motiv ideal de a incepe să vă alăturaţi seriei Power X-Change sau pentru a adauga componente şi echipamente suplimentare de calitate superioară cu tehnologia Litiu-Ion. Setul cuprinde Ferăstraul fără cablu GE-LC 18 Li, cu performanţe puternice, uşor de manevrat şi utilizat. Ferăstrăul fără cablu de la Einhell oferă o manipulare sigură şi uşoară pentru orice gradinar pasionat. Datorită eficienţei bateriei Power X-Change, raza de operare este aproape nelimitată. Setul include şi un sistem de baterii şi un încărcător rapid de baterii de mare viteză din seria Power X-Change.

GE-LC 18 Li Solo ferastrau electric fara acumulator

456,50 RON

ferăstrău cu lanț fără fir Einhell GE-LC 18 Li combină calitatea remarcabilă a produselor Einhell cu performanța de tăiere perfectă. Această drujbă sigură și ușor de mânuit este ideală pentru elagaj sau tăierea copacilor de mărime mică-mijlocie, tăierea lemnului pentru foc, sau pregătirea lemnului pentru construcții. Protecția împotriva reculului și frâna de lanț instantanee mecanică vă protejează în timp ce lucrați cu drujba. Lanțul de se oprește imediat în cazul în care are loc un recul. Un bolț de captură ține lanțul în cazul în care acesta sare de pe șină. Gheara robustă de oprire din metal păstrează drujba stabilă pentru un plus de siguranță și confort de lucru. Mânerul ergonomic vă oferă o prindere fermă pe drujba fără fir și se potrivește cu ușurință în mână.