Acest site folosește cookie-uri. Prin continuarea navigării vă exprimați acordul cu modul de utilizare a acestor informații și cu politica de utilizare a cookie-urilor.

Filtrare dupa

Pompe și hidrafoare

Pompe și hidrafoare

  • Vezi
Active filters

GE-LC 18 Li Solo ferastrau electric fara acumulator

456,50 RON

ferăstrău cu lanț fără fir Einhell GE-LC 18 Li combină calitatea remarcabilă a produselor Einhell cu performanța de tăiere perfectă. Această drujbă sigură și ușor de mânuit este ideală pentru elagaj sau tăierea copacilor de mărime mică-mijlocie, tăierea lemnului pentru foc, sau pregătirea lemnului pentru construcții. Protecția împotriva reculului și frâna de lanț instantanee mecanică vă protejează în timp ce lucrați cu drujba. Lanțul de se oprește imediat în cazul în care are loc un recul. Un bolț de captură ține lanțul în cazul în care acesta sare de pe șină. Gheara robustă de oprire din metal păstrează drujba stabilă pentru un plus de siguranță și confort de lucru. Mânerul ergonomic vă oferă o prindere fermă pe drujba fără fir și se potrivește cu ușurință în mână.

AKE 30 Li ferastrau cu acumulator Bosch

1.975,00 RON

AKE 30 LI este fără benzină, fără cablu,şi cu o putere mare. Independenţa acestuia este de peste 100 de tăieri în lemn de pin cu dimensiunile de 10 cm × 10 cm, cu o singură încărcare a acumulatorului. Imediat gata de pornire: fără încâlciri de cablu, fără pornirea greoaie a sculelor electrice cu motor alimentat cu benzină – întotdeauna gata de utilizare. Puternic: motor electric eficient, cu performanţe ridicate, care se adaptează la orice activitate de grădină.