Acest site folosește cookie-uri. Prin continuarea navigării vă exprimați acordul cu modul de utilizare a acestor informații și cu politica de utilizare a cookie-urilor.

TC-CD 18-2 Li masina de gaurit/insurubat cu 2 acum. 18V Li Ion

443,00 RON
cu TVA
Cantitate
Stoc epuizat

Plata cu cardul
  • Toate informaţiile cu caracter personal vor fi prelucrate prin intermediul unor pagini securizate, marcate cu simbolul unui lacăt, poziţionat în stânga adresei web. Folosim sistemul de criptare SSL pentru a proteja informaţiile sensibile online, dar eforturile noastre vizează protejarea acestui tip Toate informaţiile cu caracter personal vor fi prelucrate prin intermediul unor pagini securizate, marcate cu simbolul unui lacăt, poziţionat în stânga adresei web. Folosim sistemul de criptare SSL pentru a proteja informaţiile sensibile online, dar eforturile noastre vizează protejarea acestui tip
  • Livrare gratuită - Pentru comenzi de peste 500 lei, livrarea se face prin curier (FAN Courier) și este gratuită. Livrare gratuită - Pentru comenzi de peste 500 lei, livrarea se face prin curier (FAN Courier) și este gratuită.
  • Garanția pentru livrare - Daca din diverse motive comanda ajunge la tine deteriorată, îți schimbăm produsul/ele sau îți returnăm banii integral. Te rugăm doar să ne anunți ca să putem și noi, la rândul nostru, să luăm măsuri în acest sens. Garanția pentru livrare - Daca din diverse motive comanda ajunge la tine deteriorată, îți schimbăm produsul/ele sau îți returnăm banii integral. Te rugăm doar să ne anunți ca să putem și noi, la rândul nostru, să luăm măsuri în acest sens.

Descrierea produsului

Mașina de găurit / șurubelniță cu acumulator TC-CD 18-2 Li, este o unealtă de înaltă calitate, puternică, care oferă o bună performanță și un înalt grad de utilizare pentru numeroase lucrări de găurit și înșurubat în casă, grădină și atelier. Transmisia sa metalică robustă cu două viteze, cu setări de cuplu de 18 + 1, asigură o transmisie optimă a puterii de la motorul de înaltă torsiune, alimentat de o baterie puternică de 18 volți litiu-ion. Un design subțire și mânerele ergonomice de prindere ușoară fac ca instrumentul să fie atât de plăcut și sigur de ținut.

 

Date tehnice

- Tensiunea de reţea: 230 V~ 50 Hz-

-Puterea consumată: 350 W

- Numarul curselor: 500 - 3.000 min-1

- Adâncimea de taiere în lemn: 55 mm

- Adâncimea de taiere în plastic: 10 mm

- Adâncimea de taiere în fier: 3 mm

- Tăietura de îmbinare în colt:pâna la 45° (stânga şi dreapta)

- Clasa de protecţie: II

- Greutatea: 1,4 kg

4513820