Consiliere gratuită - în cazul în care te confrunți cu o problemă în curtea proprie sau în afara ei și nu știi cum ar putea fi rezolvată sau în cazul în care nu știi ce produs rezolvă problemele tale, ori dacă vrei să știi domeniul de utilizare recomandat pentru un anumit produs și ce performanțe poate să atingă acesta, îți oferim consiliere gratuită prin e-mail: office@agrosilva.ro

Garanția satisfacției - dacă ne prezinți nevoile tale și accepti soluția noastră în ceea ce privește achiziția unui motoutilaj, dar recomandarea noastră, din motive obiective, nu rezolvă problema pentru care a fost achiziționat, ai la dispoziție 30 de zile pentru a returna produsul și a-ți primi banii înapoi. Ca să poți beneficia de această garanție, produsul nu are voie să fie deteriorat și să aibă urme de uzură (în caz de uzură sau deteriorări, acestea vor fi evaluate și scăzute din prețul achitat inițial). Produsul trebuie trimis prin curier (FAN Courier), pe cheltuiala noastră și banii vor fi returnați prin transfer bancar în maxim 15 zile de la primirea produsului.

Garanția calității - În situația în care, în perioada de garanție de 2 ani de la achiziția produsului, întâmpini probleme tehnice și dorești să știi dacă acestea fac sau nu obiectul garanției, poți oricând să ne trimiți produsul pe cheltuiala noastră pentru constatare.

În cazul în care defecțiunea face obiectul garanției va fi remediată gratuit, iar tu vei primi produsul reparat înapoi, fără nici un cost, în maxim 15 zile. Dacă problema ridicată nu face obiectul garanției, îți va fi comunicată în scris constatarea noastră, iar tu poți accepta sau nu recomandările noastre. În acest caz returul produsului este contra cost. Folosim doar piese de schimb originale, iar pentru reparațiile efectuate conform devizului propus îți oferim garanție timp de 90 de zile.

Livrare gratuită - Pentru comenzi de peste 500 lei, livrarea se face prin curier (FAN Courier) și este gratuită.

*exceptând zonele care nu sunt acoperite și în care se percepe o taxă suplimentară ținând cont de zona aleasă. Daca acest lucru se va întampla, te vom anunța înainte de a trimite comanda.

Garanția pentru livrare - Daca din diverse motive comanda ajunge la tine deteriorată, îți schimbăm produsul/ele sau îți returnăm banii integral. Te rugăm doar să ne anunți ca să putem și noi, la rândul nostru, să luăm măsuri în acest sens. Mai mult decât atât, îți oferim o reducere de 10% la următoarea comandă. Deși nu este vina noastra, vrem să ne asiguram că vei ramane mulțumit și fidel față de produsele Agro-Silva.

Taxa de urgență - Daca ai nevoie urgent de un produs, putem să îți livrăm comanda într-un timp mai scurt, cu un cost suplimentar. Timpul și costul se vor calcula în funcție de mărimea comenzii și de produsul ales. Pentru detalii contactează-ne la: office@agrosilva.ro;