Acest website adoptă toate măsurile de securitate pentru a proteja informaţiile personale ale utilizatorilor noştri. În momentul completării datelor personale pe website-ul nostru, informaţiile vor fi protejate atât offline cât şi online.

Dacă există formulare de abonare la buletinul nostru de ştiri şi/sau de comandă pentru completarea cărora este necesară introducerea unor date personale (de exemplu, numărul cărţii de credit), acest tip de informaţii vor fi criptate şi protejate prin intermediul celui mai bun sistem software de criptare – SSL.

Toate informaţiile cu caracter personal vor fi prelucrate prin intermediul unor pagini securizate, marcate cu simbolul unui lacăt, poziţionat în stânga adresei web. Folosim sistemul de criptare SSL pentru a proteja informaţiile sensibile online, dar eforturile noastre vizează protejarea acestui tip de informaţii şi offline.

PLATA ONLINE

Acceptăm plata online prin următoarele cărţi de credit/debit: Visa, Visa Electron, MasterCard/Eurocard, Maestro, inclusiv cardurile virtuale Visa sau MasterCard. Folosind ca metodă de plată card-ul bancar de credit/debit, comanda dumneavoastră va fi procesată imediat.

Acceptăm ca modalitate de plată şi plata RAMBURS a coletului. Plata ramburs se referă la acea plată pe care dvs. o faceţi curierului în momentul în care primiţi coletul plus costurile de transport ale acestuia.