Acest site folosește cookie-uri. Prin continuarea navigării vă exprimați acordul cu modul de utilizare a acestor informații și cu politica de utilizare a cookie-urilor.

TC-AG 115 polizor unghiular 500W

132,49 RON
cu TVA
Cantitate
Stoc epuizat

Plata cu cardul
  • Toate informaţiile cu caracter personal vor fi prelucrate prin intermediul unor pagini securizate, marcate cu simbolul unui lacăt, poziţionat în stânga adresei web. Folosim sistemul de criptare SSL pentru a proteja informaţiile sensibile online, dar eforturile noastre vizează protejarea acestui tip Toate informaţiile cu caracter personal vor fi prelucrate prin intermediul unor pagini securizate, marcate cu simbolul unui lacăt, poziţionat în stânga adresei web. Folosim sistemul de criptare SSL pentru a proteja informaţiile sensibile online, dar eforturile noastre vizează protejarea acestui tip
  • Livrare gratuită - Pentru comenzi de peste 500 lei, livrarea se face prin curier (FAN Courier) și este gratuită. Livrare gratuită - Pentru comenzi de peste 500 lei, livrarea se face prin curier (FAN Courier) și este gratuită.
  • Garanția pentru livrare - Daca din diverse motive comanda ajunge la tine deteriorată, îți schimbăm produsul/ele sau îți returnăm banii integral. Te rugăm doar să ne anunți ca să putem și noi, la rândul nostru, să luăm măsuri în acest sens. Garanția pentru livrare - Daca din diverse motive comanda ajunge la tine deteriorată, îți schimbăm produsul/ele sau îți returnăm banii integral. Te rugăm doar să ne anunți ca să putem și noi, la rândul nostru, să luăm măsuri în acest sens.

Cu polizorul unghiular TC-AG 115, fanii DIY primesc o unealtă uşoară şi comodă care funcţionează bine în aplicaţii de tăiere, polizare şi degroşare în gradină, atelier şi garaj. Unealta este prevazută cu o protecţie de disc pentru siguranţa ridicată în timpul funcţionării. Opritorul sau cu arc permite schimbarea uneltei rapid şi uşor.

Date tehnice

Reţea de alimentare: 230 V | 50 Hz
Putere: 500 W
Turaţie de relanti: 12000 min^-1
Diametrul discului: 115 mm

Caracteristici:


Protecţie de disc
Opritor cu arc
Cutie de angrenaje metalică
Mâner suplimentar
Cheie pentru piuliţe cu guler
Disc de taiere neinclus

4430618

Fisa tehnica

Putere
500 W