Acest site folosește cookie-uri. Prin continuarea navigării vă exprimați acordul cu modul de utilizare a acestor informații și cu politica de utilizare a cookie-urilor.

TC-CD 18 Li masina de gaurit/insurubat cu 1 acum. 18V Li Ion

275,00 RON
cu TVA
Cantitate
Stoc epuizat

Plata cu cardul
  • Toate informaţiile cu caracter personal vor fi prelucrate prin intermediul unor pagini securizate, marcate cu simbolul unui lacăt, poziţionat în stânga adresei web. Folosim sistemul de criptare SSL pentru a proteja informaţiile sensibile online, dar eforturile noastre vizează protejarea acestui tip Toate informaţiile cu caracter personal vor fi prelucrate prin intermediul unor pagini securizate, marcate cu simbolul unui lacăt, poziţionat în stânga adresei web. Folosim sistemul de criptare SSL pentru a proteja informaţiile sensibile online, dar eforturile noastre vizează protejarea acestui tip
  • Livrare gratuită - Pentru comenzi de peste 500 lei, livrarea se face prin curier (FAN Courier) și este gratuită. Livrare gratuită - Pentru comenzi de peste 500 lei, livrarea se face prin curier (FAN Courier) și este gratuită.
  • Garanția pentru livrare - Daca din diverse motive comanda ajunge la tine deteriorată, îți schimbăm produsul/ele sau îți returnăm banii integral. Te rugăm doar să ne anunți ca să putem și noi, la rândul nostru, să luăm măsuri în acest sens. Garanția pentru livrare - Daca din diverse motive comanda ajunge la tine deteriorată, îți schimbăm produsul/ele sau îți returnăm banii integral. Te rugăm doar să ne anunți ca să putem și noi, la rândul nostru, să luăm măsuri în acest sens.

Maşina de găurit cu acumulator Einhell TC-CD 18-2 Li este o unealtă multifuncţională şi robustă, pentru lucrari care necesită performanţa solidă pentru rezultate rapide şi exacte. Maşina de gaurit este alimentată de un acumulator puternic litiu-ion de 1.5 Ah.

Caracteristici:

o    Angrenaj 2 viteze pentru înșurubare puternică și găurire rapidă

o    18*1 trepte cuplu de torsiune

o    Blocare automată a axului pentru schimbarea rapidă a sculei

o    Design subţire cu cauciuc antialunecare

o    Mandrină cu un singur manşon şi oprire rapidă

o    Iluminare cu LED a zonei de lucru

o    Cutie de transport şi depozitare

Date tehnice:

o    Acumulator 18 V  |  1500 mAh  |  Li-Ion

o    Timp de încarcare 3-5h

o    Număr viteze 2

o    Turatie (treapta 1) 0-350 min^-1

o    Turatie (treapta 2) 0-1250 min^-1

o    Cuplu maxim 38 Nm

o    Numar setari cupluri 19 trepte

o    Mandrina  10 mm  |  o singura bucşă

o    Număr acumulatori 1 buc​

4513846