Acest site folosește cookie-uri. Prin continuarea navigării vă exprimați acordul cu modul de utilizare a acestor informații și cu politica de utilizare a cookie-urilor.

TC-ID 650E masina de gaurit 650W Einhell

135,51 RON
cu TVA
Cantitate
Stoc epuizat

Plata cu cardul
  • Toate informaţiile cu caracter personal vor fi prelucrate prin intermediul unor pagini securizate, marcate cu simbolul unui lacăt, poziţionat în stânga adresei web. Folosim sistemul de criptare SSL pentru a proteja informaţiile sensibile online, dar eforturile noastre vizează protejarea acestui tip Toate informaţiile cu caracter personal vor fi prelucrate prin intermediul unor pagini securizate, marcate cu simbolul unui lacăt, poziţionat în stânga adresei web. Folosim sistemul de criptare SSL pentru a proteja informaţiile sensibile online, dar eforturile noastre vizează protejarea acestui tip
  • Livrare gratuită - Pentru comenzi de peste 500 lei, livrarea se face prin curier (FAN Courier) și este gratuită. Livrare gratuită - Pentru comenzi de peste 500 lei, livrarea se face prin curier (FAN Courier) și este gratuită.
  • Garanția pentru livrare - Daca din diverse motive comanda ajunge la tine deteriorată, îți schimbăm produsul/ele sau îți returnăm banii integral. Te rugăm doar să ne anunți ca să putem și noi, la rândul nostru, să luăm măsuri în acest sens. Garanția pentru livrare - Daca din diverse motive comanda ajunge la tine deteriorată, îți schimbăm produsul/ele sau îți returnăm banii integral. Te rugăm doar să ne anunți ca să putem și noi, la rândul nostru, să luăm măsuri în acest sens.

Maşina de găurit cu percuţie TC-ID 650 E este un dispozitiv versatil, care-i ajută pe amatorii de execuţie proprie în aplicaţiile lor din casă, atelier şi garaj. Cu funcţiile sale de gaurire şi gaurire cu percutie şi inversare pentru gaurire şi inşurubare, este un ajutor puternic în toate lucrarile de găurire.  

Mandrină cu schimbare rapida
Control electronic al vitezei cu preselectare
2 funcţii: gaurire şi gaurire cu percuţie
Inversare de sens pentru gaurire şi înşurubare
Opritor de adancime din metal
Cu cârlig pentru curea

 

Alimentare 230-240 V  |  50 Hz

Putere 650 W
Număr viteze 1
Turaţie (treapta 1) 0-2800 min^-1
Rată impact (treapta 1) 0-44800 min^-1
Mandrină 1.5  -  13
Capacitate gaurire în lemn 25 mm
Capacitate gaurire în metal 10 mm
Capacitate gaurire în beton 13 mm

4258682