Acest site folosește cookie-uri. Prin continuarea navigării vă exprimați acordul cu modul de utilizare a acestor informații și cu politica de utilizare a cookie-urilor.

TC-ID 710E masina de gaurit Einhell

150,00 RON
cu TVA
Cantitate
Stoc epuizat

Plata cu cardul
  • Toate informaţiile cu caracter personal vor fi prelucrate prin intermediul unor pagini securizate, marcate cu simbolul unui lacăt, poziţionat în stânga adresei web. Folosim sistemul de criptare SSL pentru a proteja informaţiile sensibile online, dar eforturile noastre vizează protejarea acestui tip Toate informaţiile cu caracter personal vor fi prelucrate prin intermediul unor pagini securizate, marcate cu simbolul unui lacăt, poziţionat în stânga adresei web. Folosim sistemul de criptare SSL pentru a proteja informaţiile sensibile online, dar eforturile noastre vizează protejarea acestui tip
  • Livrare gratuită - Pentru comenzi de peste 500 lei, livrarea se face prin curier (FAN Courier) și este gratuită. Livrare gratuită - Pentru comenzi de peste 500 lei, livrarea se face prin curier (FAN Courier) și este gratuită.
  • Garanția pentru livrare - Daca din diverse motive comanda ajunge la tine deteriorată, îți schimbăm produsul/ele sau îți returnăm banii integral. Te rugăm doar să ne anunți ca să putem și noi, la rândul nostru, să luăm măsuri în acest sens. Garanția pentru livrare - Daca din diverse motive comanda ajunge la tine deteriorată, îți schimbăm produsul/ele sau îți returnăm banii integral. Te rugăm doar să ne anunți ca să putem și noi, la rândul nostru, să luăm măsuri în acest sens.

Maşina de găurit cu percuţie 710W , mandrină automată 13mm, softgrip,

TC-ID 710 E este un dispozitiv versatil, care-i ajută pe amatorii de execuţie proprie în aplicaţiile lor din casă, atelier şi garaj.

 

Date tehnice

Alimentare: 230 V ~ 50 Hz

Putere: 710 W

Viteza la mersul în gol no: 0 – 2.700 min-1

Nr. de lovituri: 43.200 min-1

Capacitate de găurire (lemn/beton/metal): 25 / 13 / 10 mm

Greutate netă: 2,1 kg

Greutate brută: 2,3 kg

Dimensiuni de ambalare: 307 x 241 x 77 mm

4259761

Fisa tehnica

Putere
710 W