Acest site folosește cookie-uri. Prin continuarea navigării vă exprimați acordul cu modul de utilizare a acestor informații și cu politica de utilizare a cookie-urilor.

ARM 37 masina de tuns gazon 1400W Bosch

895,50 RON
cu TVA
Cantitate
Stoc epuizat

Plata cu cardul
  • Toate informaţiile cu caracter personal vor fi prelucrate prin intermediul unor pagini securizate, marcate cu simbolul unui lacăt, poziţionat în stânga adresei web. Folosim sistemul de criptare SSL pentru a proteja informaţiile sensibile online, dar eforturile noastre vizează protejarea acestui tip Toate informaţiile cu caracter personal vor fi prelucrate prin intermediul unor pagini securizate, marcate cu simbolul unui lacăt, poziţionat în stânga adresei web. Folosim sistemul de criptare SSL pentru a proteja informaţiile sensibile online, dar eforturile noastre vizează protejarea acestui tip
  • Livrare gratuită - Pentru comenzi de peste 500 lei, livrarea se face prin curier (FAN Courier) și este gratuită. Livrare gratuită - Pentru comenzi de peste 500 lei, livrarea se face prin curier (FAN Courier) și este gratuită.
  • Garanția pentru livrare - Daca din diverse motive comanda ajunge la tine deteriorată, îți schimbăm produsul/ele sau îți returnăm banii integral. Te rugăm doar să ne anunți ca să putem și noi, la rândul nostru, să luăm măsuri în acest sens. Garanția pentru livrare - Daca din diverse motive comanda ajunge la tine deteriorată, îți schimbăm produsul/ele sau îți returnăm banii integral. Te rugăm doar să ne anunți ca să putem și noi, la rândul nostru, să luăm măsuri în acest sens.
  • Motorul Powerdrive puternic permite tăierea rapidă și curată a gazonului.Economie excelentă de spațiu prin construcția inteligentă și designul compact.Ergonomie perfecționată datorită mânerelor Ergoflex.
  • Mânerul de ghidare cu dublă pliere și caseta de colectare a ierbii cu posibilitate de stivuire economisesc spațiul
  • Greutate redusă pentru un transport ușor
  • Mâner ergonomic Ergoflex pentru ghidarea fără efort a mașini de tuns iarba și pentru un spate sănătos
  • Casetă de colectare a ierbii de 40 l pentru mai puţine întreruperi de lucru în vederea golirii casetei
  • Reglare simplă, centrală, a înălțimii de tăiere
06008A6201

Fisa tehnica

Putere
MOTOR 1.400 W
Greutate în Kg
12