Acest site folosește cookie-uri. Prin continuarea navigării vă exprimați acordul cu modul de utilizare a acestor informații și cu politica de utilizare a cookie-urilor.

395xp 20'' motoferastrau Huqvarna

Un model avansat de motoferăstrău profesional, dezvoltat pentru cele mai dificile lucrări forestiere. Este perfect pentru doborârea arborilor de diametre mari sau cu esenţa tare. Echipat cu motorul clasic Husqvarna XP care oferă un raport greutate/putere foarte bun, o turaţie ridicată, cilindru îmbunătăţit şi un carburator cu amortizoare anti-vibraţii.

4.268,99 RON
cu TVA
Cantitate
Stoc epuizat

Plata cu cardul
  • Toate informaţiile cu caracter personal vor fi prelucrate prin intermediul unor pagini securizate, marcate cu simbolul unui lacăt, poziţionat în stânga adresei web. Folosim sistemul de criptare SSL pentru a proteja informaţiile sensibile online, dar eforturile noastre vizează protejarea acestui tip Toate informaţiile cu caracter personal vor fi prelucrate prin intermediul unor pagini securizate, marcate cu simbolul unui lacăt, poziţionat în stânga adresei web. Folosim sistemul de criptare SSL pentru a proteja informaţiile sensibile online, dar eforturile noastre vizează protejarea acestui tip
  • Livrare gratuită - Pentru comenzi de peste 500 lei, livrarea se face prin curier (FAN Courier) și este gratuită. Livrare gratuită - Pentru comenzi de peste 500 lei, livrarea se face prin curier (FAN Courier) și este gratuită.
  • Garanția pentru livrare - Daca din diverse motive comanda ajunge la tine deteriorată, îți schimbăm produsul/ele sau îți returnăm banii integral. Te rugăm doar să ne anunți ca să putem și noi, la rândul nostru, să luăm măsuri în acest sens. Garanția pentru livrare - Daca din diverse motive comanda ajunge la tine deteriorată, îți schimbăm produsul/ele sau îți returnăm banii integral. Te rugăm doar să ne anunți ca să putem și noi, la rândul nostru, să luăm măsuri în acest sens.
965902120

Fisa tehnica

Putere
4.9 kW
Cilindree
93.6 cm³
Dimensiune recomandată a şinei de ghidaj
90 cm
Greutate (fără echipament de tăiere)
7.9 kg