Acest site folosește cookie-uri. Prin continuarea navigării vă exprimați acordul cu modul de utilizare a acestor informații și cu politica de utilizare a cookie-urilor.

GE-EM 1233 masina electrica de tuns iarba Einhell

417,00 RON
cu TVA
Cantitate
Stoc epuizat

Plata cu cardul
  • Toate informaţiile cu caracter personal vor fi prelucrate prin intermediul unor pagini securizate, marcate cu simbolul unui lacăt, poziţionat în stânga adresei web. Folosim sistemul de criptare SSL pentru a proteja informaţiile sensibile online, dar eforturile noastre vizează protejarea acestui tip Toate informaţiile cu caracter personal vor fi prelucrate prin intermediul unor pagini securizate, marcate cu simbolul unui lacăt, poziţionat în stânga adresei web. Folosim sistemul de criptare SSL pentru a proteja informaţiile sensibile online, dar eforturile noastre vizează protejarea acestui tip
  • Livrare gratuită - Pentru comenzi de peste 500 lei, livrarea se face prin curier (FAN Courier) și este gratuită. Livrare gratuită - Pentru comenzi de peste 500 lei, livrarea se face prin curier (FAN Courier) și este gratuită.
  • Garanția pentru livrare - Daca din diverse motive comanda ajunge la tine deteriorată, îți schimbăm produsul/ele sau îți returnăm banii integral. Te rugăm doar să ne anunți ca să putem și noi, la rândul nostru, să luăm măsuri în acest sens. Garanția pentru livrare - Daca din diverse motive comanda ajunge la tine deteriorată, îți schimbăm produsul/ele sau îți returnăm banii integral. Te rugăm doar să ne anunți ca să putem și noi, la rândul nostru, să luăm măsuri în acest sens.

GE-EM 1233, Masina electrica de tuns iarba 1250 W  ,este un ajutor extrem de eficient şi de calitate superioară.

 Recomandat pentru zona de gazon până la 300 m² .

Date tehnice:

Reglarea înălțimii de tăiere: 5 pași 20 - 60 mm

Capacitate de colectare: 30 litri

Lățimea de tăiere: 330 mm

Roți față: Ø 135 mm

Roți spate: Ø 135 mm

În apropierea cosului de margine (10)

Carcasă din material plastic rezistent la impact

3400192

Fisa tehnica

Putere
1.250 W
Greutate în Kg
11.1