Acest site folosește cookie-uri. Prin continuarea navigării vă exprimați acordul cu modul de utilizare a acestor informații și cu politica de utilizare a cookie-urilor.

GC-ET 2522 Trimmer electric 250 W

95,50 RON
cu TVA
Cantitate
Stoc epuizat

Plata cu cardul
  • Toate informaţiile cu caracter personal vor fi prelucrate prin intermediul unor pagini securizate, marcate cu simbolul unui lacăt, poziţionat în stânga adresei web. Folosim sistemul de criptare SSL pentru a proteja informaţiile sensibile online, dar eforturile noastre vizează protejarea acestui tip Toate informaţiile cu caracter personal vor fi prelucrate prin intermediul unor pagini securizate, marcate cu simbolul unui lacăt, poziţionat în stânga adresei web. Folosim sistemul de criptare SSL pentru a proteja informaţiile sensibile online, dar eforturile noastre vizează protejarea acestui tip
  • Livrare gratuită - Pentru comenzi de peste 500 lei, livrarea se face prin curier (FAN Courier) și este gratuită. Livrare gratuită - Pentru comenzi de peste 500 lei, livrarea se face prin curier (FAN Courier) și este gratuită.
  • Garanția pentru livrare - Daca din diverse motive comanda ajunge la tine deteriorată, îți schimbăm produsul/ele sau îți returnăm banii integral. Te rugăm doar să ne anunți ca să putem și noi, la rândul nostru, să luăm măsuri în acest sens. Garanția pentru livrare - Daca din diverse motive comanda ajunge la tine deteriorată, îți schimbăm produsul/ele sau îți returnăm banii integral. Te rugăm doar să ne anunți ca să putem și noi, la rândul nostru, să luăm măsuri în acest sens.

Trimmerul electric Einhell GC-ET 2522 are un motor electric puternic și robust de 250 W pentru lucrul continuu și precis inclusiv pentru marginea gazonului. Mânerul suplimentar și funcționarea cu două mâini nu numai că ușurează lucrul la gazon, ci și mai precis.Mașina de tuns iarba electrică are, de asemenea, o alimentare automată cu jogging pentru o funcționare confortabilă. Carcasa și mânerul secundar sunt fabricate din plastic de înaltă calitate, rezistente la impact. Cablul are o clemă de detensionare.

3402040

Fisa tehnica

Putere
250W
Greutate în Kg
1.3