Acest site folosește cookie-uri. Prin continuarea navigării vă exprimați acordul cu modul de utilizare a acestor informații și cu politica de utilizare a cookie-urilor.

GC-ET 4530 trimmer electric 450W Einhell

225,01 RON
cu TVA
Cantitate
Stoc epuizat

Plata cu cardul
  • Toate informaţiile cu caracter personal vor fi prelucrate prin intermediul unor pagini securizate, marcate cu simbolul unui lacăt, poziţionat în stânga adresei web. Folosim sistemul de criptare SSL pentru a proteja informaţiile sensibile online, dar eforturile noastre vizează protejarea acestui tip Toate informaţiile cu caracter personal vor fi prelucrate prin intermediul unor pagini securizate, marcate cu simbolul unui lacăt, poziţionat în stânga adresei web. Folosim sistemul de criptare SSL pentru a proteja informaţiile sensibile online, dar eforturile noastre vizează protejarea acestui tip
  • Livrare gratuită - Pentru comenzi de peste 500 lei, livrarea se face prin curier (FAN Courier) și este gratuită. Livrare gratuită - Pentru comenzi de peste 500 lei, livrarea se face prin curier (FAN Courier) și este gratuită.
  • Garanția pentru livrare - Daca din diverse motive comanda ajunge la tine deteriorată, îți schimbăm produsul/ele sau îți returnăm banii integral. Te rugăm doar să ne anunți ca să putem și noi, la rândul nostru, să luăm măsuri în acest sens. Garanția pentru livrare - Daca din diverse motive comanda ajunge la tine deteriorată, îți schimbăm produsul/ele sau îți returnăm banii integral. Te rugăm doar să ne anunți ca să putem și noi, la rândul nostru, să luăm măsuri în acest sens.

Cositoarea electrică de gazon GC-ET 4530 este o unealtă practică şi foarte puternică, care va ajuta sa obţineţi o gradină imaculată prin cosirea fără efort în zonele dificil de accesat ale grădinii. Această unealtă este foarte versatilă datorită capului sau motor, care poate fi rotit la 180° şi înclinat în patru pozitii diferite pentru tăiere comodă pe suprafeţe verticale. GC-ET 4530 are un motor electric robust. Operarea comodă şi reglarea exactă la utilizatori de toate dimensiunile sunt posibile cu mânerul lung şi telescopic din aluminiu, reglabil la infinit, ceea ce permite operarea neobosită. Carcasa şi mânerul suplimentar sunt facute din plastic rezistent la şocuri, de calitate superioară. Dotat cu 3 mosoare de fir în set.

3402022

Fisa tehnica

Putere
450W
Greutate în Kg
2.64